Известие
Collapse
No announcement yet.
Чарколяк!
Collapse
X
-
Малко снимки на нещата, специално за колегата godtas!Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm, Alfa Romeo Arna 1.2, Alfa Romeo 156 2.4 JTD ex, Alfa Romeo GTV 2.0V6 ex,Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex, Alfa Romeo Sprint 1.5 ex, Alfa Romeo Arna 1.3 ex, Alfa Romeo 155 1.7TS ex, Alfa Romeo 156 1.8TS ex
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеКолеги, имам предни фарове и задни стопове за новата (вече стааара) 33Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Здравейте колеги, намерих в руски сайт много информация за ремонт и експлоатация на нашите алфи 33 и другите модели със снимков материал. Има тема за преработка на предните амортисьори, преработка на термостата и много други.
Сайта е много интересен - www.drive2.ruALFA ROMEO 33 1.7 IE с климатикsigpic
Comment
-
Някой ако има километраж да свирка. Трябва ми по-точно механизма за отчитане на километрите, че моя се осра!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНякой ако има километраж да свирка. Трябва ми по-точно механизма за отчитане на километрите, че моя се осра!Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Аз имам, но ще трябва да го огледам за забележки.
Пиши на л.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от valkata6ef Покажи съобщениеЗдравейте колеги,на някой намира ли му се крик за алфа 33 91г.
Comment
-
Първоначално публикувано от valkata6ef Покажи съобщениеЗдравейте колеги,на някой намира ли му се крик за алфа 33 91г.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment